Skořice se používá se ve sladké i slané kuchyni. Indická, čínská i arabská kuchyně se bez ní neobejde. U nás se využívá do kompotů, svařeného vína, sladkých jídel, atd. Zajímavou chuť získáte, když přidáte i do kávy. Podporuje trávení, odstraňuje nepříjemný pach z úst a má i zahřívací schopnosti.
skořice
Copyright © 2012 - 2024, Ladislav Rojik, Chudčická 19, 635 00 Brno, IČ 262 55 430, DIČ CZ 530 41 92 02, Obchodní podmínky - Mapa webu
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Ladislava Rojika, zakázáno. V případě porušení hrozí pokuta ve výši 10.000 Kč.
Elektronický obchod dodává Via Aurea s.r.o.
Doporučujeme: Ekofarma Jalový dvůr | Květiny online | | Kytku hned | Partneři |