Originální jemně pikantní kořenící směs, vhodná při marinování, grilování, rožnění nebo pečení všech druhů mas. Výtečně chutná také v dušené nebo v grilované zelenině, do brambor i do…
Bílý pepř pochází z Indie. Jedná se o stejný produkt jako všem známý pepř černý, ale získává se jinou technologií. Sklízí se až v době, kdy jsou bobule zcela zralé. Zrna se namáčejí do vody, aby…
Chilli papričky jsou vhodné především pro milovníky pikantních jídel. Stačí pár zrnek a jídlo dostane nádech pekelné kuchyně. Vhodné do omáček, gulášů, k zavařování, využití nachází především k…
Chilli papričky patří do skupiny pikantního koření (kořenících směsí). Doporučujeme je užívat do omáček, gulášů, k zavařování, využití především k přípravě mexických a indických pokrmů. …
Sušená cibule je výborným pomocníkem v kuchyni. Při přípravě jídel nemusíte utírat slzy a přitom Vaše jídlo provoní stejně kvalitně, jako kdyby byla čerstvá. Zachovává si vůni a sílu svého aroma.…
Směs k přípravě steaků, zvěřiny a především ryb, vhodné i k dochucení zeleninových salátů. Dodává pokrmům peprno-kyselou chuť. Největší využití však nachází hlavně na steacích z mořských ryb.
Velmi aromatická kořenící směs s římským kmínem (kumin). Patří mezi dekorativní druhy koření které Vaše maso i krásně nazdobí. Je určena k pečení, dušení, grilování a rožnění masa, ryb i zeleniny,…
Tato směs grilovacího koření má v kuchyni široké využití. Je vhodná jak na drůbež, vepřové a rybí maso, tak také k pečení, grilování nebo k přípravě marinád. Můžete přidat i do rizota, sekané,…
Pikantní směs k přípravě či dochucování všech druhů gulášů. Dobře dochutí i držkovou polévku, kuře na paprice nebo hovězí plátky.
Směs koření na řecký Gyros, který se připravuje na svislém rožni a postupně odkrajuje. Můžete použít na grilování (smíchejte s olejem a citrónovou šťávou), pečení, k přípravě masa na…
Mořská sůl se získává odpařováním mořské vody. Lze ji plně nahradit za obyčejnou kuchyňskou sůl. Mořská sůl obsahuje řadu stopových prvků (jód, brom, draslík, sodík), které jsou pro naše tělo…
Pikantní směs koření Mexicana gril je výborná k přípravě všech druhů mas. Muškátový ořech dodá jídlu ostrost a lehce nahořklou chuť. tato směs je vhodná také na přípravu paštik, uzenin a nádivek.…
Barevný pepř je směs zeleného pepře, bílého pepře, černého a růžového. Pepř je jedním z nejrozšířenějších koření světa. Vyniká svou vůní a ostrou chutí. Výborný je především nadrcený. Pepř celý…
Pepř je jeden z nejznámějších a nejrozšířenějších koření světa. Má ostřešjí chuť a jemnější vůni než pepř černý. Používá se také jako součást různých kořenících směsí. Hodí se na dochucení…
Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozrálém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel. Pepř celý doporučujeme…
Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozralém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel.
Pepř červený (růžový) není pravým pepřem, ale původem je z brazilského pepřovníku. Chuť tohoto druhu pepře je nasládlá, jemně pikantní a aromatická.
Kayenský neboli Kajenský pepř jsou mleté chilli papričky. Jedná se o jedno z nejostřejších koření z naší nabídky koření. Kayenský (kajenský) pepř se doporučuje používat místo klasického pepře, je…
Copyright © 2012 - 2024, Ladislav Rojik, Chudčická 19, 635 00 Brno, IČ 262 55 430, DIČ CZ 530 41 92 02, Obchodní podmínky - Mapa webu
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Ladislava Rojika, zakázáno. V případě porušení hrozí pokuta ve výši 10.000 Kč.
Elektronický obchod dodává Via Aurea s.r.o.
Doporučujeme: Ekofarma Jalový dvůr | Květiny online | | Kytku hned | Partneři |