Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
obrázky | seznam

Italská kuchyně

Boloňské

Neostrá směs na špagety, těstovinové saláty či pizzu. Boloňské koření je vhodné také jako přísada do mletých mas i na steaky.

více informací

Cibule sušená

Sušená cibule je výborným pomocníkem v kuchyni. Při přípravě jídel nemusíte utírat slzy a přitom Vaše jídlo provoní stejně kvalitně, jako kdyby byla čerstvá. Zachovává si vůni a sílu svého aroma.…

více informací

Citronový pepř bílý

Směs k přípravě steaků, zvěřiny a především ryb, vhodné i k dochucení zeleninových salátů. Dodává pokrmům peprno-kyselou chuť. Největší využití však nachází hlavně na steacích z mořských ryb.

více informací

Hrubozrnná mořská sůl

Mořská sůl se získává odpařováním mořské vody. Lze ji plně nahradit za obyčejnou kuchyňskou sůl. Mořská sůl obsahuje řadu stopových prvků (jód, brom, draslík, sodík), které jsou pro naše tělo…

více informací

Majoránka

Koření majoránka je směs listů a květů této bylinky. Používá se hlavně do paštik, luštěninových pokrmů, polévek, na dušení, do uzenin, nechybí ani v karbanátcích a dobře chutná i s hovězím. 

více informací

Oregáno - Dobromysl

Tato bylinka je hojně využívána v italské kuchyni, např. pizzu si bez ní nedokážeme představit. Dávejte ji všude tam kam byste dali majoránku, ale i na těstoviny, zeleninové saláty, sýry,…

více informací

Paprika pálivá

Ostře pálivé koření. Ideální pro milovníky pikantních jídel.

více informací

Pepř barevný celý

Barevný pepř je směs zeleného pepře, bílého pepře, černého a růžového. Pepř je jedním z nejrozšířenějších koření světa. Vyniká svou vůní a ostrou chutí. Výborný je především nadrcený. Pepř celý…

více informací

Pepř bílý mletý

Pepř je jeden z nejznámějších a nejrozšířenějších koření světa. Má ostřešjí chuť a jemnější vůni než pepř černý.  Používá se také jako součást různých kořenících směsí. Hodí se na dochucení…

více informací

Pepř černý celý

Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozrálém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel. Pepř celý doporučujeme…

více informací

Pepř černý mletý

Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozralém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel.

více informací

Pepř červený celý

Pepř červený (růžový) není pravým pepřem, ale původem je z brazilského pepřovníku. Chuť tohoto druhu pepře je nasládlá, jemně pikantní a aromatická. 

více informací

Provensálské koření

Směs bylinek podle francouzské Provence, která se hojně využívá ve francouzské kuchyni ke kořenění všech druhů mas (skopové, jehněčí, kuřecí, ale i vepřové). Vynikající je při pečení přidat česnek…

více informací

Římský kmín mletý

Římský kmín neboli cumin (kumín). Má výraznější chuť i vůni než kmín, jak mnozí z nás znají. V kombinaci s koriandrem dodává charakteristickou chuť i vůni mnoha indickým jídlům. Užívá se také do…

více informací

Rožnění

Koření na rožnění, letní barbecue, ale i dušenou zeleninu. Kořenící směs s bazalkou a šalvějí na italský způsob. Používá se na pečení, minutky a dušení mas, ryb i zeleniny. Velice chutný je s ní i…

více informací