Co budeme potřebovat: | |
|
Postup:
Hříbky si namočíme do vody alespoň na dvě hodiny. Pokud nemáme sušené hříbky použijeme čerstvé lesní houby (žampióny), které podusíme na cibulce.
Brambory a pastinák očistíme a nakrájíme na kostičky.
Všechny ingredience přendáme do hrnce, přidáme koření a zalijeme vývarem (vodou).
Po zavaření vaříme 20 minut. Polévku vypneme, přidáme miso pastu, vyndáme celé koření a rozmixujeme. Ochutnáme a případně dosolíme.
Polévku podáváme posypanou semínky, klíčky a kvašenou zeleninou.
Na tento recept můžete zakoupit Rojikovo koření:
Kmín mletý | Majoránka | Bobkový list celý |
Nové koření celé | Pepř barevný celý |
Tento recept poskytl portál: Iveta Ondruchová