Koření na svařák můžete zakoupit buďto jako jednotlivé jednodruhové směsi nebo jako kořenící směs, nachystanou už přímo do svařeného vína.
Koření badyán, pocházející původně z Číny, má podobné aroma jako anýz. Badyán je hojně využíván především při přípravě sladkých pokrmů, např. perníků, štrůdlů i kompotů či svařeného…
Oblíbené koření, které je specifické svou vůní a chutí. Využití má například při pečení moučníků, k přípravě omáček nebo do svařeného vína, punče, sirupů či zavařenin. Někdo používá hřebíček k…
Skořice se používá se ve sladké i slané kuchyni. Indická, čínská i arabská kuchyně se bez ní neobejde. U nás se využívá do kompotů, svařeného vína, sladkých jídel, atd. Zajímavou chuť získáte,…
Čistá kořenící směs, bez přídavků barviv a dochucovadel, je výborným pomocníkem v chladných měsících. Směs jablka, skořice, hřebíčku a nového koření můžete využít do svařeného vína, horkého džusu,…
Copyright © 2012 - 2024, Ladislav Rojik, Chudčická 19, 635 00 Brno, IČ 262 55 430, DIČ CZ 530 41 92 02, Obchodní podmínky - Mapa webu
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Ladislava Rojika, zakázáno. V případě porušení hrozí pokuta ve výši 10.000 Kč.
Elektronický obchod dodává Via Aurea s.r.o.
Doporučujeme: Ekofarma Jalový dvůr | Květiny online | | Kytku hned | Partneři |