Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Kančí guláš

Ingredience:

  • Cibule
  • Citrónová šťáva
  • Červené víno
  • Kmín
  • Máslo
  • Hladká mouka
  • Pepř
  • Rum
  • Zvěřina
  • TIP: Koření zvěřina, Kmín, Pepř celý, Jalovec, Citrónový pepř
Kančí guláš

Postup:

Cibuli pokrájíme na kolečka, udusíme ji na másle a do ní vložíme současně s nakrájenou slaninou zvěřinu nakrájenou na kostky. Přidáme sůl, pepř, kmín, rum, víno a vše dusíme, až je zvěřina měkká. Pak zvěřinu vyjmeme, do omáčky přilijeme trochu hovězího vývaru, přidáme jíšku, zakapeme citronovou šťávou a povaříme. Nalijeme zpět na zvěřinu a necháme ji v omáčce ještě chvilku prohřát.

Celý recept naleznete zde.

logo  Tento recept pro nás poskytl server Tradiční recepty.cz