Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Hornický guláš

Ingredience:

Hornický guláš

Postup:

Hovězí maso omyjte, osušte a nakrájejte na kostky. Cibuli a česnek oloupejte. Cibuli nakrájejte na větší kostičky, prolisovaný česnek utřete nožem se solí. V kastrolu na sádlem nechte zezlátnout cibuli. Přidejte maso a zprudka ho ze všech stran orestujte. Vmíchejte utřený česnek, rajský protlak a mletou papriku. Vše podlijte vodou, osolte, okořeňte a zvolna nechte dusit.
Houby a papriku očistěte, rajčata poté, co je spaříte vařicí vodou, oloupejte. Vše spolu s klobásou nakrájejte na kousky. Lístečky šalvěje nasekejte. Když je maso v kastrolu měkké, přidejte k němu, houby, papriku, klobásu a šalvěj a doduste ho.
Těsně před koncem vaření přidejte rajčata. Guláš dochuťte.

Celý recept naleznete zde.

logo Tento recept pro nás poskytl server Tradiční recepty.cz