Co budeme potřebovat: | |
Ingredience:
Hranolky:
|
Postup:
Troubu rozehřejeme na 200°C. Brambory a celer si oškrábeme a nakrájíme na stejně silné hranolky. Opláchneme a osušíme.
Přendáme do mísy, zakápneme olivovým olejem a přidáme provensálské koření.
Promícháme a dle chuti osolíme (záleží na použitém provensálském koření, některé je již dost slané).
Hranolky přendáme na plech s pečícím papírem a vložíme do rozehřáté trouby.
Pečeme 30min/200°C. V polovině pečení hranolky prohrábneme.
Fazolové lusky vhodíme do vroucí osolené vody a vaříme do měkka asi 15 minut.
Česnek si očistíme a nakrájíme na plátky. Nastrouháme si uzené tofu.
Na oleji restujeme česnek. Přidáme uvařené, scezené fazolové lusky a strouané uzené tofu. Promícháme a chvilku ještě opékáme.
Odstavíme, přidáme sojovou omáčku a podáváme.
Na tento recept můžete zakoupit Rojikovo koření:
Provensálské koření |
Tento recept poskytl portál: Iveta Ondruchová