Ingredience:
- 2 kg hovězí maso přední nebo krk
- 6 kg vepřový bok bez kostí a kůže
- 0,8 l voda
- 2 kg vepřová plec bez kosti
- 1 balíček vepřová střeva (Zabijačka)
Podle chuti:
- koření
- sůl
Celý recept včetně postupu naleznete na www.vareni.cz.
Copyright © 2012 - 2024, Ladislav Rojik, Chudčická 19, 635 00 Brno, IČ 262 55 430, DIČ CZ 530 41 92 02, Obchodní podmínky - Mapa webu
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Ladislava Rojika, zakázáno. V případě porušení hrozí pokuta ve výši 10.000 Kč.
Elektronický obchod dodává Via Aurea s.r.o.
Doporučujeme: Ekofarma Jalový dvůr | Květiny online | | Kytku hned | Partneři |